Tegels in Den Haag Kopen? Bezoek Latesa voor Kwaliteit en Laagste Prijzen

latesa-get-directions

Tegels in Den Haag Kopen? Bezoek Latesa voor Kwaliteit en Laagste Prijzen

Bent u op zoek naar de perfecte tegels voor uw huis of bedrijf in Den Haag? Bij Latesa bieden we een uitgebreide collectie tegels van hoge kwaliteit tegen de laagste prijzen. Of u nu uw keuken, badkamer, woonkamer of terras wilt opknappen, wij hebben de ideale tegels voor elke ruimte. Lees verder om meer te weten te komen over ons aanbod en waarom Latesa uw beste keuze is voor tegels in Den Haag.

Waarom Kiezen Voor Latesa in Den Haag?

01
Uitgebreide Collectie
Bij Latesa vindt u een breed scala aan tegels in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Of u nu op zoek bent naar moderne keramische tegels, luxe natuursteen tegels, of stijlvolle mozaïektegels, onze collectie biedt iets voor elke smaak en elk budget.
02
Deskundig Advies
Ons team van ervaren specialisten staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte tegels. We bieden persoonlijk advies en begeleiding, van het selecteren van de juiste tegels tot het plannen van de installatie. Onze experts in Den Haag kennen de laatste trends en technieken, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat.
03
Kwaliteit en Duurzaamheid
Wij leveren alleen tegels van de hoogste kwaliteit die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Onze tegels zijn bestand tegen dagelijkse slijtage en zijn eenvoudig te onderhouden, zodat u jarenlang kunt genieten van uw investering.
04
Laagste Prijsgarantie
Bij Latesa garanderen we de laagste prijzen in Den Haag. Mocht u toch ergens anders dezelfde tegels goedkoper vinden, dan passen wij onze prijs aan. Zo bent u altijd verzekerd van de beste deal.

Soorten Tegels

barco-keramische-kom-41x33cm

Keramische Tegels

Keramische tegels zijn duurzaam, waterbestendig en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen. Ze zijn perfect voor zowel vloeren als wanden en passen in elke ruimte van uw huis.

Shop Tegel
latesa tegel en sanitair den haag

Porseleinen Tegels

Porseleinen tegels zijn nog sterker en minder poreus dan keramische tegels. Ze zijn ideaal voor drukbezochte ruimtes zoals keukens en badkamers, omdat ze beter bestand zijn tegen krassen en vlekken.

Shop Tegel
latesa tegel en sanitair den haag

Mozaïektegels

Mozaïektegels voegen een artistiek element toe aan uw interieur. Ze zijn perfect voor accentwanden, achterwanden en vloeren, en zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals glas, keramiek en natuursteen.

Shop Mozaiek Tegels
Imola Ceramica Den Haag latesa Tegels

Natuursteen Tegels

Natuursteen tegels zoals marmer, graniet en leisteen bieden een luxe uitstraling en zijn zeer duurzaam. Ze vereisen wel wat meer onderhoud, maar de unieke schoonheid van natuursteen maakt het de moeite waard.

Shop Natuursteen Tegels
9700201_002_1920x1920

Cementtegels

Cementtegels staan bekend om hun prachtige patronen en levendige kleuren. Ze zijn een geweldige keuze voor wie een vintage of eclectische look wil creëren in zijn interieur.

Shop Tegels

Hoe kiest u de juiste tegels?

Het kiezen van de juiste tegels kan een uitdaging zijn, maar met de juiste informatie kunt u een weloverwogen beslissing nemen:

  • Stijl en Design

    Denk na over de stijl en sfeer die u wilt creëren. Moderne ruimtes kunnen profiteren van strakke, glanzende tegels, terwijl rustieke of vintage interieurs beter passen bij matte, aardse tegels.

  • Kleur en Patroon

    Kleur en patroon spelen een grote rol in hoe een ruimte aanvoelt. Lichte kleuren kunnen een ruimte groter laten lijken, terwijl donkere kleuren een gezellige en warme sfeer kunnen creëren. Patronen kunnen een unieke uitstraling geven en bepaalde accenten in uw interieur benadrukken.

  • Onderhoud van tegels

    Sommige tegels vereisen meer onderhoud dan andere. Overweeg hoeveel tijd en moeite u wilt besteden aan het schoonmaken en onderhouden van uw tegels. Keramische en porseleinen tegels zijn over het algemeen gemakkelijker te onderhouden dan natuursteen.

    Onderhoud van tegels

  • Budget

    Bepaal vooraf uw budget en houd hier rekening mee bij het kiezen van uw tegels. Er zijn prachtige opties beschikbaar in elke prijsklasse, dus u hoeft geen concessies te doen aan stijl of kwaliteit.

small-bathroom-decorated-modern-style_23-2150836453

Wij werken samen met

Hulp bij het kiezen van de juiste tegels? Latesa helpt u verder

Bij Latesa begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste tegels te kiezen voor uw project in Den Haag.
Onze uitgebreide collectie, deskundig advies en laagste prijsgarantie maken ons de beste keuze voor al uw tegelbehoeften. Bezoek onze showroom om de tegels in het echt te zien en om persoonlijk advies te krijgen van onze experts.

Kom langs in onze showroom in Den Haag en ontdek de perfecte tegels voor uw huis of bedrijf. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bezoek Latesa vandaag nog en profiteer van de laagste prijsgarantie van Nederland!

Hulp bij het kiezen van de juiste tegels? Latesa helpt u verder

Kom langs bij onze showroom in Den Haag!

Platinaweg 2
2544 EZ Den Haag

De weg vragen

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Bieden jullie ook installatie services aan in Den Haag?

Ja, bij Latesa bieden we volledige installatie services aan. Ons team van professionele installateurs zorgt ervoor dat uw tegels perfect worden geplaatst voor een duurzaam en mooi resultaat.

2. Hoe kan ik een afspraak maken om de showroom in Den Haag te bezoeken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons te bellen of een bericht achter te laten via onze website. We verwelkomen u graag in onze showroom om onze collectie te bekijken en u persoonlijk advies te geven.

3. Hebben jullie ook duurzame tegelopties?

Ja, we bieden een breed scala aan duurzame tegels die milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Vraag ons team naar de opties die het beste bij uw ecologische waarden passen.

SCROLL UP
Open chat
1
Hulp nodig?
Hey👋🏼 ! Kunnen wij je ergens mee helpen?